Na našej stránke uvádzame oficiálny list Igora Baranoviča, ktorý bol poverený zostavením reprezentácie na ME v softbale žien do oficiálneho zvolenia na pléne SSA.

____________________________________________________________________________________________________________________________

Ahojte dievčatá a dámy, 

ako ste mali možnosť dozvedieť sa, v tomto roku 2015 by sa malo Slovensko zúčastniť Majstrovstiev Európy v kategórii žien. Tie sa uskutočnia v termíne od 20. do 25. júla 2015 v holandskom Rosmalene. Slovenská softballová asociácia ma poverila dočasným vedením realizačného tímu, ktorý by mal pôsobiť až do doby oficiálneho zvolenia na pléne SSA.

Z tohto dôvodu zvolávam na sobotu 24.1. 2015 stretnutie všetkých hráčok, ktoré majú záujem o účasť v reprezentácii ženského tímu a majú vek minimálne 17 rokov a viac.  Toto stretnutie sa uskutoční od 10.00 do 16.00 hod na Strednom učilišti internátnom v Trnave na ulici Lomonosovovej č.8 ( cca 250 m od bývalého baseballového a softballového ihriska na Prednádraží pri obch. centre Cassalo).

Bude rozdelené do dvoch častí :
1. – oficiálna časť – prezentácia, predstavenie realizačného tímu, pohovor s hráčkami,
2. –  športová časť – telocvičňa, ľahký tréning,  (športové oblečenie, obutie, rukavica) .

POZOR !!!  
Ak sa záujemkyne nezúčastnia tohto zápisu alebo sa do tohto termínu nijako nevyjadria o svojom záujme – budú zo širšieho výberu reprezentácie definitívne vylúčené. 

Ak viete alebo poznáte hráčku, ktorá by sa mohla o predmetnú nomináciu uchádzať, tak Vás prosím upozornite ju na túto našu výzvu alebo nám zašlite kontakt na ňu a náš realizačný tím ju osloví.

Kontakt na nás:
Baranovič Igor – vedúci reprezentačného tímu –
mobil :  0903 230 580
e-mail: prezident@trnava-panthers.sk