Tento víkend 13.-14.jún 2015 pokračuje svojim 2.turnajom medzinárodná softbalová INTERLIGA, kde Slovensko zastupujú tímy SK Trnava PANTHERS a BK Apollo Bratislava. Tentoraz turnaj zavíta do Budapešti, kde sa znova stretnú tímy z Maďarska, Chorvátska, Rakúska a Slovenska.

Viac informácii nájdete na prezentácii Interligy :  https://www.facebook.com/SoftballInterleague

*****************************************************************************************

Ženská softbalová reprezentácia sa v rámci prípravy na nadchádzajúce ME zúčastnila tradičného turnaja o Dunajský pohár. Dejiskom turnaja bola tentoraz Viedeň a ihrisko domáceho klubu Wanderers v Prátri. Keďže na správu od hlavného kouča očakávame v najbližších dňoch, tak len toľko, že sme obhájili minuloročné prvenstvo a turnaj sme znova vyhrali.

10842308_10152876038841288_4539823030746907987_o

*****************************************************************************************

Smutná správu sme museli zvestovať rodičom a hráčkam našej kadetskej reprezentácie. Keďže neustále sa zvyšujúce náklady na výjazd reprezentácie na ME kadetiek, ktoré sa budú konať na Sardinií v mestečku Nuoro, spôsobili, že SSA už nebola schopná všetky výdaje pokryť a zvyšujúce finančné požiadavky už boli neunosné i pre rodičov — našu účasť sme museli odvolať. ESF nám však vyšla v ústrety a aby sme neboli sankcionovaný a štartovné nám neprepadlo, tak nám bolo umožnené zúčastniť sa Európskeho superpohára junioriek v Ostrave. Účasť na uvedenom turnaji ESF uvítal aj hlavný kouč p.Dušan Borbély ako veľmi vhodnú prípravu na budúcoročné ME junioriek. Dievčatá budú mať príležitosť sa ukázať a vybojovať si tak miesto vo výbere pre budúci rok. Budeme im držať palce.

logo turnaja