26.-30.10.2022 sa v holandskom Diessene uskutoční Medzinárodný tréningový kemp pre trénerov a hráčov.

Kemp je určný pre hráčov vo veku 13-22 rokov a trénerov všetkých úrovní. Päť dní plný tréningov a workshopov je jedinečnou príležitosťou rozšíriť svoje ozbory tak pre hráčov, ako aj trénerov. Účastníci tiež nadviažu mnoho medzinárodných priateľstiev. V minulosti sa kempu zúčastnili viaceré hráčky Slovenska, aj reprezentačný tréner Dušan Borbély.

ESCA camp bol zázitkom, ktorý ma posunul ako trénera nielen technicky, ale aj po psychologickej stránke. Som si istý, že tento projekt prospeje a zlepší každého hráča aj trénera. Stčí sa pozrieť na coachov pôsobiacich na tohtoročných Majstrovstvách Európy. Ja osobne som sa stretol počas mojej účasti minimálne s piatimi. ESCA camp odporúčam každému, kto to myslí so softballom vážne.“, hovorí Dušan Borbély.

Svoju skúsenosť zdeľala aj reprezentantka Michaela Merczová: ESCA camp bol super zážitkom. Veľa sme sa tam naučili, spolupracovali sme pri tom so špičkovými trénermi národných teamov Holandska či Talianska a aj so samotnými hráčkami, ktorých skúsenosti sú veľmi cenné. Nadviazali sme veľa medzinárodných kamarátstiev. Určite ho odporúčam vyskúšať, nielen že získaš nové skúsenosti, ale spoznáš aj super partiu ľudí.“

Viac informácií: https://lnk.sk/fqro

Prihláška: https://lnk.sk/uk79